Zoeken naar 2dehandssieraden

2dehandssieraden
2ehandssieraden.nl Startpagina Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Tweedehands Sieraden, 100% gecertificeerd be Tweedehands Sieraden.
2ehandssieraden.be is onderdeel van 2ehandssieraden Nederland. Wij zijn één van de grootste aanbieders van occasion sieraden met een groot en wisselend aanbod van gouden sieraden en zilveren sieraden in alle soorten en maten. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij als geen ander wat kwaliteit en service is.
Tweedehands Sieraden, 100% gecertificeerd Tweedehands Sieraden.
Ons team bestaat uit een goudsmid, taxateur, winkeladviseurs en goud inkopers tot een professionele fotograaf. Alle kennis hebben wij in huis, wij kopen gouden en zilveren tweedehands sieraden en horloges op die we geheel in eigen beheer weer opknappen en repareren tot zo goed als nieuwe sieraden.
2ehandssieraden.nl reviews echte klantbeoordelingen feedbackcompany.com.
Beste Meneer Vos, Wij vinden het zeer spijtig dat het omega horloge na het lange wachten niet in orde was. Wij zijn helaas in gebreke gebleven om u tijdig op de hoogte te stellen van de staat van het horloge. Uw klacht is terecht en nogmaals onze oprechte excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Team 2ehandssieraden.
2eHandsSieraden.nl uit Monnickendam Advertenties op Marktplaats.nl.
Gratis verzending materiaal: zilver, gehalte: 925 1e gehalte, afmetingen kop van de ring: 19.8 X 16.3 Mm, steensoort: carneool, maat: 14 x 10 mm, breedte ring achter: 2 mm, gewicht: 3.7 Gram, ringmaat: 17 bekijk de video van dit product, klik op link.
2ehandsSieraden.nl YouTube.
Op deze manier kunt u kiezen of u de uitgebreide collectie van Sako juwelier in de winkel bekijkt en koopt, of dat u dat online doet vanuit uw luie stoel. Voor klanten die op zoek zijn naar antieke of vintage sieraden heeft Sako Juwelier een website: 2ehandssieraden.nl, waar u diverse sieraden kunt vinden die uniek zijn.

Contacteer ons