Op zoek naar juwelen verkopen?

juwelen verkopen
Inkoop sieraden Potma Edelmetaal.
Overweegt u om gouden sieraden te verkopen, dan maakt het niet uit om welke sieraden het gaat: gouden ringen, gouden colliers en armbanden, gouden kettingen, gouden oorbellen, gouden manchetknopen, gouden broches of gouden dasspelden; in principe heeft al het goud dat er in verwerkt is waarde. Verkopen van een erfenis of antieke sieraden die u niet draagt kunt u bij Potma Edelmetaal ook verkopen. Maar misschien heeft u ook ergens in huis wel een doosje dat al jaren niet meer open is geweest, met gouden of zilveren sieraden die u dertig jaar geleden met plezier droeg, maar die nu volkomen uit de tijd zijn. Uw sieraad aanbieden bij Potma Edelmetaal is dan een aantrekkelijk optie. Diamant en briljant. Misschien heeft het sieraad dat u van de hand wilt doen, niet alleen een aantal gram goud of zilver, maar ook enkele briljantjes. Dit soort edelstenen zijn ongeacht de slijpvorm tijdloos en zeer waardevast. Potma edelmetaal, gespecialiseerd in inkoop van goud, platina, zilver en briljant vertelt we u graag waar u bij de verkoop van sieraden op moet letten en wat de verkoop oplevert. We kopen een enkele gouden ring, maar in principe ook complete erfenissen en zelfs totaal beschadigde juwelen.
Bemiddelaars bij aan en verkoop van goederen en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme Wwft.
Bemiddelt u bij een transactie waarbij sprake is van een contante betaling van 20.000 of meer, dan moet u de transactie altijd melden. Leidraad Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme: Richtlijnen voor bemiddelaars bij aan en verkoop van goederen.
TopJuwelen.EU Meents Bakker.
Onze winkel is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag en maandag zijn wij gesloten. Wij verkopen o.a. juwelen van de volgende merken.: Al Coro 19.
Goudwisselkantoor Groningen meer dan 35 jr ervaring.
Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud. Meest voorkomend zijn natuurlijk de gouden sieraden en juwelen: u kunt oud goud verkopen of beschadigde sieraden, maar ook nieuw, zowel met als zonder edelstenen. Daarnaast koopt Goudwisselkantoor gouden munten zoals Gouden Tientjes en Maple Leafs, staven, horloges en gouden tanden of kronen.
Sieraad/ Horloge verkopen?
Dankzij vele contacten in de branche, geen fysieke winkel en geen voorraad kan de klant naast vakkundig advies meegenieten van deze voordelen door middel van de beste aan en verkoopprijzen. Wij zijn voordeliger dan de juwelier en winkel. Heeft u ook een horloge en/ of sieraad van een A merk dat u niet meer draagt? Wij helpen u graag met het veilig verkopen hiervan.
Welkom Juweliers Claessens.
Binnen deze warme familiale sfeer vervaardigen we elk juweel met de hand, geen nood en zin aan seriewerk. Naast eigen ontwerpen delen we ook de voorliefde voor mooie vintage juwelen. Verder herstellen wij juwelen, kopen we oud goud aan en verkopen we tweedehands juwelen.
Used Products Lelystad.
Het is dus altijd leuk om even een rondje door onze winkel te lopen of een kijkje te nemen in onze Webshop. Een greep uit ons assortiment.: Wij verkopen: iPhones, iPads, laptops, gereedschap, tablets, smart phones, DVDs, playstations, Xbox, Nintendo, games, cameras, stereo apparatuur, TVs etc etc.
Sieraden verkopen Sengers Juwelen, Kunst Antiek.
Wij nodigen u graag uit om uw sieraden, juwelen of oud goud wat u niet meer draagt mee te nemen naar onze winkel in Breda. Wij zullen deze dan geheel vrijblijvend taxeren en de waarde aan u doorgeven. U kunt daarna zelf nog beslissen of u de sieraden wilt verkopen of eventueel toch nog wilt nadenken over ons bod.
Oude Juwelen Sieraden Online Verkopen Bij Juwelier Laten Schatten.
Aankoop Art Deco en antieke juwelen. Alle Art-Deco, Antieke of Oude juwelen zowel in Zilver, Goud, Palladium of Platinum kan U aan ons verkopen. Ook gebroken juwelen en / of oude juwelen waar de steentjes uit zijn weten wij te appreciƫren.
Goud inkoop en Zilver inkoop bij Zilver Goud Amsterdam.
uw sieraden niet meer in gebruik? antieke juwelen uit een erfenis die u niet mooi vindt? direct geld nodig? Dan kunt u uw zilver of goud verkopen. Daarvoor bent u bij Zilver Goud inkoop aan het goede adres. Wij zijn een gediplomeerde inkoper van edelmetalen en inkoper van oude sieraden.
Merk sieraden Inkoop verkoop goud, zilver, juwelen, horloges sinds 1946.
Juwelier sinds 1946. Altijd actuele goud zilverprijzen. Toon 1 0 van 0. Geen producten gevonden. Toon 1 0 van 0. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Inkoop en verkoop van goud, zilver, horloges juwelen sinds 1946.
Verdien meer door te verkopen in de Catawiki Sieraden veiling Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards.
Begin nu met verkopen. Wat kan ik verkopen op de online veilingen van Catawiki? Elke week organiseren we meer dan 300 veilingen in 80 categorieƫn, dus we zijn altijd op zoek naar speciale objecten om in onze veilingen op te nemen.

Contacteer ons