Resultaten voor oude sieraden juwelen

oude sieraden juwelen
Antieke juwelen. Rikkoert Juweliers Antieke juwelen.
Unieke collectie zilver. Sieraden en juwelen. Veel van de sieraden behoorden vroeger bij de Nederlandse klederdrachten en zijn gemaakt van fijn filigrainwerk in combinatie met granaat, bloedkoraal of diamant. Maar ook strak vormgegeven Art-Déco sieraden met of zonder briljant zijn in onze collectie te vinden. In één van onze webwinkels www.antiekzilverhuis.nl hebben wij de occasion sieraden van uit de jaren 50 tot heden apart gepresenteerd.
Antieke sieraden besteld u veilig online Zilver.nl.
Veel mensen denken dat antieke sieraden uit vervlogen tijden alleen iets zijn om over te dromen. Maar vaak zijn deze oude of antieke, nog met de hand gemaakte sieraden betaalbaarder dan nieuwe sieraden. Bij Zilver.nl verkopen we al 28 jaar occasion en antieke juwelen tegen redelijke prijzen, kijk rond en geniet.
Steltman Speciaalzaak voor juwelen, sieraden en mechanische uurwerken.
Wij hebben de kennis en middelen in huis om samen met u een prachtig juweel te ontwerpen dat wij vervolgens in eigen atelier vervaardigen. Ontdek hoe we je helpen bij ontwerpen. Kostbaarheden als juwelen, horloges en zilver hebben onderhoud nodig.
Gouden sieraden schoonmaken: doe het zelf of @Juwelier De Jonge.
Schone Schijn; gouden sieraden weer glanzend schoon. Home / Blog / Schone Schijn; gouden sieraden weer glanzend schoon. Schone Schijn; gouden sieraden weer glanzend schoon. Gouden en zilveren sieraden kunnen door vuil en beschadigingen na verloop van tijd hun glans verliezen.
Goudsmid Amsterdam Oogst, handgemaakte sieraden en trouwringen.
Van een dierbaar erfstuk tot moderne klassieker. Bij goudsmid Oogst blazen we graag nieuw leven in je oude sieraden. We hergebruiken het goud, zilver en de edelstenen uit jouw eigen erfstukken, of gebruiken de elementen als basis om een nieuw sieraad te creëren dat precies past bij jouw stijl en persoonlijkheid.
Arrestatie om gestolen juwelen Zweeds koningshuis NRC.
Foto via EPA. Een man die verdacht wordt van het stelen van vierhonderd jaar oude juwelen van het Zweedse koningshuis is woensdag aangehouden. Dat heeft het Zweedse Openbaar Ministerie donderdag bekendgemaakt, meldt persbureau Reuters. De sieraden zijn nog niet teruggevonden.
Inkoop gouden sieraden inkoop juwelen hoogste goudprijs oud goud en sloop goud per gram en karaat.
Goudmarkt koopt uw sieraden en oude goud tegen de beste prijs in Nederland. Wij kopen alle soorten goud in: gouden munten, gouden baren en eveneens gouden sieraden, oud goud en sloopgoud. Zie de inkoop prijslijst voor onze actuele inkoopprijzen op basis van het goud gehalte karaat en het totale gewicht dat u verkoopt.
Oud goud Driessen Juweliers.
Selecteer een pagina. Velen van ons verzamelen in de loop der jaren diverse gouden sieraden. Vaak raken deze kostbaarheden na verloop van tijd in de vergetelheid. Bied uw oude gouden sieraden bij ons aan en wij vertellen u wat dit opbrengt.
Veilinghuis De Ruiter KlaaswaalVeilinghuis De Ruiter Klaaswaal.
De collecties die Veilinghuis De Ruiter aanbied zijn steeds rijk gevarieerd aan sieraden, juwelen en losse diamanten. In horloges gaan sierlijkheid en geraffineerde techniek samen op. Uurwerken die vaak al een lust voor het oog zijn herbergen soms verrassend technische hoogstandjes. Dankzij onze ervaring in alle typen horloges veilen we regelmatig mooie collecties, waaronder exclusieve merkhorloges, historische polshorloges en zakhorloges. De glans van zilver betovert mensen al eeuwenlang. Bij Veilinghuis De Ruiter is door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in zilver. In zilveren sieraden van oude en nieuwe merken.
Home Antiek Juwelier.
Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Geen artikelen in winkelwagen. Ik ben al klant. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Antieke Sieraden Juwelen. Antieke Oude Edelsteen Ringen. Antieke Oude Hangers. Gouden Laque Schilderij Hangers. Antieke gouden Broches. Gouden Armbanden Divers. Antieke Gouden Oorbellen. Antiek Grannaat Bloedkoraal. Zeeuwse Antieke Sieraden. Zeeuwse Antieke Collier Sloten Sluitingen. Gouden Dames-Heren colliers. Horloges Dames Heren. Juwelen Boxen Divers. Tafel Zilver Antiek Oud.
Sieraden kopen, repareren of taxeren Juwelier Hazekamp Groningen.
U kunt hierbij denken aan sieraden voor een huwelijk, de geboorte van een kind of een behaald doel. Onze sieradencollectie bestaat onder anderen uit de volgende merken: Rosa di Luca, Clic, Karma, Apothekersteken. Bij Juwelier Hazekamp Groningen kunt u uw sieraden vakkundig laten repareren.
Oude Sieraden verkopen in Alkmaar Nederlandse Goudhandel.
Wij doen direct een reëel bod en betalen meteen contant uit. Of het nu om meerdere stuks of slechts om een enkel oud sieraad gaat. Hoe meer aandeel goud er in uw oude sieraden zit, hoe hoger de waarde. In Nederland wordt in juwelen gewoonlijk 14 karaat goud gebruikt.

Contacteer ons