Meer resultaten voor oude sieraden juwelen

oude sieraden juwelen
Antieke sieraden vanaf de Victoriaanse tijd tot Art Deco tot heden verkrijgbaar in de buurt van Utrecht.
Van opaal, diamant tot smaragd, u vindt het allemaal in de collectie antieke sieraden bij Anita Potters in de buurt van Utrecht. Antieke sieraden verkopen. Wilt u uw antieke of oude sieraden verkopen in de buurt van Utrecht? Laat u dan eerlijk door ons adviseren.
Antieke sieraden Bij juwelier SENGERS Dordrecht.
Juwelen met emaille versiering. Bent u op zoek naar een uniek juweel of bijzondere edelstenen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. Oude sieraden en antieke oorbellen. Velen van de oude sieraden behoorden vroeger bij de Nederlandse klederdracht.
Sieraden Meer dan 3000 antieke sieraden.
Binnen deze categorie bevinden zich alle zilveren en gouden sieraden, welke antiek of occasion zijn. Het aanbod loopt uiteen van armbanden en broches tot aan herensieraden en ringen. Al deze sieraden zijn als nieuw opgemaakt en zijn stuk voor stuk een kwaliteitsproduct.
Anita Potters juwelier antiquair Antieke sieraden, zilver goud en diamanten.
ringen anita potters. Al wat schittert antieke sieraden en meer. liefde voor glans en flonkering. Bekijk onze collectie. Geplaats door Anita Potters. Filter op: Alles tonen. Bekijk onze antieke ringen. Broches en Hangers. Broches en Hangers. Bekijk onze Broches en Hangers.
Antieke juwelen.
Sieraden en juwelen. Veel van de sieraden behoorden vroeger bij de Nederlandse klederdrachten en zijn gemaakt van fijn filigrainwerk in combinatie met granaat, bloedkoraal of diamant. Maar ook strak vormgegeven Art-D├ęco sieraden met of zonder briljant zijn in onze collectie te vinden.
Antieke sieraden Marktplaats.nl.
In de webshop van goudenschatkist.com vindt u een groot assortiment antieke sieraden en juwelen. De collectie is bijzonder uitgebreid en bestaat uit antieke en vintage sieraden, art nouveau en art deco sieraden, bloedkoraal, streeksieraden in goud en zilver. En nog veel meer!
Juwelenoccasions Oude sieraden en oude juwelen.
Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. N etto prijzen zijn reeds de kortingen al verrekend met meer dan 50 t/m 70%. Wij zijn gespecialiseerd in Antieke Sieraden en Oude Juwelen sinds 1974.
Juwelier Briljant voor Antieke sieraden en antieke juwelen.
Juwelen Boxen Divers. Partijen losse edelstenen. Diamant testers en divers. Goudsmid gereedschappen en divers. Prijs op aanvraag. info aankoop en verzending pakket. dames ring met parel occasion ca.1943 245, 00 115, 00. Geen artikelen in winkelwagen. Garantie en klachten. Bank contact gegevens. Antieke Zeeuwse sieraden. Theo de Lange. Al onze oude en antieke sieraden worden in ons eigen goud en zilveratelier nagekeken en zonodig gerestaureerd.
Juwelier Breda Sengers Juwelen, Kunst Antiek.
Bij ons kunt u uw oude sieraden/juwelen, oudgoud, zilve. Reparatie sieraden en juwelen. Voor een reparatie aan uw sieraden, juwelen en zilveren v. Restyling sieraden en juwelen. Uw oude sieraden kunt u bij ons laten restylen. Taxatie sieraden en juwelen.

Contacteer ons