Zoeken naar oude juwelen verkopen

oude juwelen verkopen
Aankoop antieke juwelen, gouden sieraden, oud goud en zilverANTHONY.
Voor antieke sieraden en oude juwelen die nog als sieraad te dragen zijn betalen wij u graag meer dan de materiaalwaarde. Zilverwerk als schalen, manden, doosjes wordt vanzelfsprekend ook op de bruikbaarheid, schoonheid, stijl en ouderdom gewaardeerd. Antieke juwelen zijn meer waard dan enkel oud goud en stenen. Wanneer u sieraden wilt verkopen, kopen wij deze graag van u aan.
Oude sieraden verkopen, laat u verrassen door de vrijblijvende taxatie.
Waarom oude sieraden verkopen? U kunt oude sieraden verkopen of zilver of goud verkopen omdat ze bijvoorbeeld niet meer passen bij de huidige mode en de kledingstijl die u nu heeft, omdat ze te groot of te klein zijn, omdat u ze niet meer mooi vindt, of omdat ze door veelvuldig gebruik een beetje beschadigd of versleten zijn geraakt.
Goud verkopen inkoop oud goud door Pieter Jacobs Juwelier.
Goud verkopen of uw horloge verkopen Pieter Jacobs. Sinds 1982 is Juwelier Pieter Jacobs gevestigd in de sfeervolle juwelenstad s-Hertogenbosch. Vele klanten uit binnen en buitenland hebben ons reeds bezocht. Wij willen u graag onze collectie juwelen en horloges tonen.
Juwelier Breda Sengers Juwelen, Kunst Antiek.
Uw oude sieraden kunt u bij ons laten restylen. Taxatie sieraden en juwelen. U kunt uw juwelen en sieraden laten taxeren door ons voor. Collectie juwelier Sengers Breda: nu ook online te bekijken! Een deel van onze grote collectie sieraden, antiek en kunst hebben wij online staan. Neem gerust eens een kijkje in onze online catalogus en vraag meer informatie aan als u geïnteresseerd bent in 1 van onze exclusieve sieraden. Wilt u een sieraad komen bekijken? Reserveer deze en wij zorgen dat het sieraad voor u klaarligt in onze juwelier in Breda! Notice: Undefined index: iDefaultPage. Notice: Undefined index: pPage. 08/05 Hemelvaartsdag 10 mei gesloten. 17/05 Juwelier Sengers, ook voor Rotterdam! 06/03 Trouwringen en verlovingsringen van Juweli. Ringen geel goud. Ringen wit goud. Armbanden geel goud. Armbanden wit goud. Colliers geel goud. Colliers wit goud. Verkochte antiek kunst. Oud goud verkopen.
Oude Juwelen Sieraden Online Verkopen Bij Juwelier Laten Schatten.
Aankoop Art Deco en antieke juwelen. Alle Art-Deco, Antieke of Oude juwelen zowel in Zilver, Goud, Palladium of Platinum kan U aan ons verkopen. Ook gebroken juwelen en / of oude juwelen waar de steentjes uit zijn weten wij te appreciëren.
Juwelen verkopen voor 35% van de aanschafprijs? Kassa.
Ik wilde deze week een aantal juwelen verkopen, goud met brillianten, en dacht dat de paats waar je er het meest voor krijgt, de Amsterdamse diamantenhandel is. De reactie van een Amsterdamse goud en diamanten handelaar was echter dat ik ongeveer 35% van de aanschafprijs ervoor terug krijg mijn goud is pas enkele jaren oud.
Antieke sieraden verkopen of laten taxeren.
liefde voor glans en flonkering. Antieke sieraden verkopen. Antieke sieraden verkopen of laten taxeren. U kunt bij Anita Potters uw oude en antieke sieraden en juwelen laten taxeren en verkopen. De winkel Anita Potters is gevestigd in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug.
Verkopen van juwelen en sieraden Financieel: Geld.
Wie niet weet wat hij of zij met zijn sieraden met beginnen zou er voor kunnen kiezen om deze te verkopen. Veel juweliers zijn erg geïnteresseerd om oude sieraden en juwelen op te kopen. U kunt daar nog een goede prijs voor ontvangen.
Antieke sieraden verkopen Juwelier Sengers.
Deze waarde kunt u opgeven voor de verzekering of voor de onderlinge verdeling van uw antieke sieraden. Als u toch besluit uw antieke sieraden te verkopen, dan doen wij direct een passend bod. Indien u dit bod accepteert, betalen wij direct in contanten uit. Naast contant geld kunt u ook kiezen voor winkeltegoed, welke meer waarde vertegenwoordigd dan contant. Daarnaast is het winkeltegoed ook onbeperkt geldig en kunt u deze uitgeven wanneer u het passende sieraad heeft gevonden. Juwelier Sengers in Breda. Sinds 1998 de specialist in antieke sieraden en kunst. Sinds 1998 is juwelier Sengers in Breda hét adres voor de inkoop, verkoop en taxatie van uw geliefde sieraden, juwelen en antiek. Onze winkel aan de Halstraat 8 is gelegen midden in het oude centrum van Breda.

Contacteer ons