Op zoek naar juwelen ontwerpen?

juwelen ontwerpen
home Juweelontwerpster.
Sieraden met een eigen kenmerkende stijl. feb 3, 2018 eigen werk, nieuws 0 reacties. Uitleg over de inspiratie voor mijn ontwerpen en wat ik hoorde van een klant op de Sieraad Art Fair. Nicoline van Boven, alle rechten voorbehouden 2014.
Goudsmid, sieraadontwerpster en ondernemer Marijke Mul Bijzonder ontwerp, persoonlijk sieraad.
Bij het ontwerpen op maat haalt Marijke inspiratie uit iemands persoonlijkheid, verhaal en emotie. Vereeuwig de band met dierbaren of maak emoties draagbaar na overlijden of scheiden, met een nieuw sieraad evt. van oud goud. Marijke inspireert u graag tijdens een gesprek.
Opleiding Juweelontwerp met 3Design Kunst en ambacht opleidingen Syntra West.
Hou me op de hoogte. Tags: 3design, juweelontwerp, juwelen, ontwerpen, ontwerpprogramma, juwelier, goudsmid. 3Design is dé applicatie bij uitstek voor juweelontwerp op computer. De software is ongeëvenaard op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en beeldkwaliteit. De creatieve en technische mogelijkheden zijn quasi onuitputtelijk.
7 x jonge Nederlandse sieradenontwerpers die je moet en wil! kennen.
Stijl: De ontwerpen van Ivy Liv zijn tijdloos en niet trendgevoelig. Minimalistisch en fijntjes, maar wel met krachtige vormen zoals cirkels en achthoeken. Ik werk veel met zilver of 14-karaats goud, diamantjes, smaragd, robijn en halfedelstenen. Dat is persoonlijk: Met sieraden benadruk je je stijl. Het maakt een groot verschil of je een net setje oorbellen draagt, of helemaal los gaat met een te gekke combi. Eén ring draagt, of een hand vol. Net als het verschil tussen een hip Marc Jacobs tasje en een klassieke Mulberry. Juwelen zijn echt een verlengstuk van je persoonlijkheid.
Reparaties en ontwerpen Steltman Juweliers.
Reparaties en ontwerpen. Bij Steltman kunt u uw eigen juwelen laten ontwerpen, repareren en restaureren. Door met zorg te kijken naar de mogelijkheden van het materiaal en de wensen van de klant kunnen we uw juwelen vaak weer een heel nieuw leven geven.

Je email is succesvol verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Log hier in. Als jullie trouwringen door ons worden vervaardigd krijg je van ons een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee krijg je toegang tot jullie persoonlijke trouwringenpagina.
Sieraden juwelen sieraden ontwerpen sieraden maken CNC-Consult.
Een relatiedag waarin wij onze klanten samenbrengen en informeren over de huidige én toekomstige mogelijkheden van onze software en diensten. Er valt veel te vertellen over onze missie die we hebben omarmd: de maakindustrie in de Benelux innovatiever en slimmer maken dan haar concurrenten.
Sieraden ontwerpen of herstellen, Hayko Jewels in Nijmegen werkt betrouwbaar en secuur.
Na zijn studie heeft Hayk zijn bekwaamheden verzilverd door stage en jarenlang werk als meester goudsmid-diamantenzetter bij bekende Amsterdamse diamantenhandels en sinds 2008 is hij met een eigen onderneming begonnen.Kom gerust een keertje langs om onze collectie te bezichtigen. In ons open atelier kunt u ook zien hoe de erkende meester goudsmid diamantenzetter Hayk Ghazarian zijn originele creativiteit tot ontplooiing brengt. Vervaardigen/vermaken, Reparatie/restauratie van antieke juwelen en horloges, Ontwerpen naar speciale wens, Trouwringen specialist, Graveren, Gieten van kleine voorwerpen, Rhodineren, Parels knoppen, Goudinkoop/inruil.
Thuiscursus Sieraden Maken.
Aan het einde van deze opleiding ben je in staat om prachtige ontwerpen op papier te zetten en in te schatten hoeveel materiaal je nodig hebt! Bovendien bevat deze thuiscursus juwelen maken vele oefeningen. Al jouw creaties kan je laten beoordelen door jouw persoonlijke docent!
Ontwerp zelf en wij maken uw sieraad bij DiamondsByMe.nl.
Middels een online consult kunnen wij samen jouw droomring ontwerpen. Tijdens dit consult wordt er door onze tekenaar een schets gemaakt op basis van jouw ideëen en wensen. Elk ontwerp wordt daarna eerst in 3D getekend en gegoten om te kijken of de verhoudingen kloppen zoals op de tekening.
Je ontwerpen laten produceren in het buitenland? Sanne deed het en geeft tips! MYEVERLANE.com hét online magazine voor vrouwelijke ondernemers.
Toen ik eenmaal op Bali was, had zij de eerste samples al klaar en kon ik aanpassingen doorgeven. Sanne stuurt haar ontwerpen naar haar tussenpersoon. Zij had contact met de vrouw van de zilversmid, die alles dan weer doorspeelde aan haar man.
Werkplaats Lyppens Juweliers Amsterdam.
Het atelier van Lyppens. Lyppens in de Langebrugsteeg is niet alleen bekend vanwege het enorme aanbod in juwelen en tafelzilver, maar ook vanwege het grote atelier dat zich direct boven de winkel bevindt. Een team bestaande uit maar liefst tien goud en zilversmeden houdt zich bezig met het restaureren, aanpassen en ontwerpen van allerlei juwelen en stukken tafelzilver.

Contacteer ons