Op zoek naar juwelen ontwerpen?

juwelen ontwerpen
Sieraden ontwerpen of herstellen, Hayko Jewels in Nijmegen werkt betrouwbaar en secuur.
Na zijn studie heeft Hayk zijn bekwaamheden verzilverd door stage en jarenlang werk als meester goudsmid-diamantenzetter bij bekende Amsterdamse diamantenhandels en sinds 2008 is hij met een eigen onderneming begonnen.Kom gerust een keertje langs om onze collectie te bezichtigen. In ons open atelier kunt u ook zien hoe de erkende meester goudsmid diamantenzetter Hayk Ghazarian zijn originele creativiteit tot ontplooiing brengt. Vervaardigen/vermaken, Reparatie/restauratie van antieke juwelen en horloges, Ontwerpen naar speciale wens, Trouwringen specialist, Graveren, Gieten van kleine voorwerpen, Rhodineren, Parels knoppen, Goudinkoop/inruil.
home Juweelontwerpster.
Dit kan een verhaal zijn over persoonlijkheid, over herinneringen of emoties. Sieraden ontwerpen en maken is mijn passie. Laat u inspireren door mijn collectie unieke handgemaakte sieraden in zilver of goud. Ook maak ik graag gebruik van mooie kwaliteit edelstenen en parels.
Trove laat je je eigen juwelen ontwerpen en delen.
Elk design dat gemaakt wordt, maakt automatisch deel uit van de social stream van Trove die het gebruikers mogelijk maakt om ontwerpen van andere gebruikers te doorzoeken en ontdekken. Die ontwerpen kunnen vervolgens ook weer worden aangepast naar eigen smaak en idee, zodat ze steeds mooier en complexer kunnen worden.
Goudsmid, sieraadontwerpster en ondernemer Marijke Mul Bijzonder ontwerp, persoonlijk sieraad.
Bij het ontwerpen op maat haalt Marijke inspiratie uit iemands persoonlijkheid, verhaal en emotie. Vereeuwig de band met dierbaren of maak emoties draagbaar na overlijden of scheiden, met een nieuw sieraad evt. van oud goud. Marijke inspireert u graag tijdens een gesprek.
Sieraden ontwerpen op de computer Vakschool Schoonhoven creatieve, technische en ondernemende opleidingen mbo.
Onder de naam Vakschool Schoonhoven Cursus Training worden diverse cursussen aangeboden op het gebied van ontwerpen op de computer. Sieraden ontwerpen op de computer basis. De basiscursus Sieraden ontwerpen op de computer is bedoeld voor goud en zilversmeden, maar ook voor juweliers die ontwerpen voor hun klanten.
Je ontwerpen laten produceren in het buitenland? Sanne deed het en geeft tips! MYEVERLANE.com hét online magazine voor vrouwelijke ondernemers.
Inspirerende ondernemersboeken: top 5 van Doran van Veenendaal. Interventionist Peggy-Sue Figueira: Tv is een geweldig platform voor dit werk. Pingback: INTERVIEW Sentini Grunberg over Joyful Ondernemen. 31.01.2018 at 1756.: Wij zijn op zoek naar een manier om piercing juwelen te laten ontwerpen.
Brilliant Technology 3D Gemvision MATRIX, de juwelen ontwerpsoftware.
Je bent creatief. Maak designs speciaal naar wens van de klant of ontwikkel uw eigen collectie van virtuele juwelen. Matrix assisteert in vele opzichten bij dit creatieve proces. Prachtige fotorealistische renders brengen uw ontwerpen tot leven. Prikkel uw huidige klanten met een make-over van hun oude edelstenen en sieraden.
Reparaties en ontwerpen Steltman Juweliers.
Reparaties en ontwerpen. Bij Steltman kunt u uw eigen juwelen laten ontwerpen, repareren en restaureren. Door met zorg te kijken naar de mogelijkheden van het materiaal en de wensen van de klant kunnen we uw juwelen vaak weer een heel nieuw leven geven.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
7 x jonge Nederlandse sieradenontwerpers die je moet en wil! kennen.
Stijl: De ontwerpen van Ivy Liv zijn tijdloos en niet trendgevoelig. Minimalistisch en fijntjes, maar wel met krachtige vormen zoals cirkels en achthoeken. Ik werk veel met zilver of 14-karaats goud, diamantjes, smaragd, robijn en halfedelstenen. Dat is persoonlijk: Met sieraden benadruk je je stijl. Het maakt een groot verschil of je een net setje oorbellen draagt, of helemaal los gaat met een te gekke combi. Eén ring draagt, of een hand vol. Net als het verschil tussen een hip Marc Jacobs tasje en een klassieke Mulberry. Juwelen zijn echt een verlengstuk van je persoonlijkheid.

Je email is succesvol verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Log hier in. Als jullie trouwringen door ons worden vervaardigd krijg je van ons een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee krijg je toegang tot jullie persoonlijke trouwringenpagina.
Juweelontwerp Karla Mertens.
Ontwerp van een persoonlijk juweel. Na afspraak kan u in samenspraak met Karla Mertens uw juweel laten ontwerpen en realiseren. Juwelen ontwerpen is vaak emoties en boodschappen vorm geven in de edele materialen die de natuur te bieden heeft: goud, zilver, diamant, parels, kleurrijke stenen, koraal en andere zeldzame of toevallige vondsten.

Contacteer ons