Zoeken naar antieke juwelen

antieke juwelen
Veilinghuis De Jager.
15 per kavel. Wij heten u van harte welkom bij het grootste veilinghuis van Zuid West Nederland, met een jarenlange ervaring op het gebied van Kunst Antiek, Juwelen Porselein en Zilver Collector items. Met een ruime klantenkring van over de gehele wereld, het adres om uw items te laten veilen, zonder inbrengcommissie, dus 0%.
Aankoop antieke juwelen, uurwerken munten.
Mooie prijzen voor uw antieke juwelen. Antiek Picart richt zich vooral op de aankoop van draagbare antieke juwelen, uurwerken en zakhorloges. Hoge prijzen zijn hiervoor een vast gegeven. Ook voor de verkoop van uw antieke munten, postzegels en postkaarten zit u bij ons goed.
Adin Antieke, vintage en estate stijlvolle fijne sierraden voor online verkoop.
Wij hebben een eigen team van experts in oude en antieke juwelen en sieraden in diverse gespecialiseerde disciplines zoals diamantairs, edelsteenkundigen, oud goud opkopers, antieke sieraden opkopers, antieke juwelen inkopers, munthandelaars en muntenopkopers, antieke-juwelen-restaurateurs, diamanttaxateurs, antieke sieraden taxateurs en schatters.
Antieke sieraden Marktplaats.nl.
La Grange Antiques antieke sieraden roosdiamant goud diamant. Bij la grange antiques vind u prachtige antieke sieraden! Waaronder juwelen met roosdiamant, parels, robijn, amethist, etc. Ook voor fraai antiek zilverwerk kunt u bij la grange antiques terecht. Graag nodig ik u uit om een kijkje op de webshop te nemen.
antieke juwelen ANTHONY antique jewellery.
Juweliershuis sinds 1826. Antieke juwelen zilverwerk. S teeds welkom op afspraak. Een rijke geschiedenis. Onze collectie: een impressie. Inkoop en bemiddeling bij verkoop. Cornelia Perquin en Herman Bauer. Tel: 32 03 707.22.32. RPR Antwerpen BTW BE 0475564868. Tekst en beeldmateriaal Anthony bvba.
Horsmeier Juwelen Het kunst en antiek evenement.
Horsmeier Juwelen staat bekend om haar exclusieve assortiment aan antieke juwelen. Dit is de laatste jaren aangevuld met de moderne kant van het juweliersvak. Alle objecten zijn uniek en met de hand vervaardigd. Dat is de magische kracht van oude juwelen.
Antieke sieraden in Groningen O.a. ringen en oorbellen.
En ook een écht antieke collectie uit / 1880 en eerder. Wij verzamelen al achttien jaar antieke sieraden. In onze juwelier vindt u onder andere antieke ringen, oorbellen, armbanden, kettingen en hangers. Ook hebben we een ruime collectie broches en camees.
De funny Dutch lady die in India antieke juwelen kocht NRC.
De funny Dutch lady die in India antieke juwelen kocht. Kunstmarkt Bernadette van Gelder handelde decennialang in antieke Indiase juwelen en schreef er een naslagwerk over dat volgende week in het Rijksmuseum wordt gepresenteerd. 15 november 2017. Negentiende-eeuws tulbandjuweel een zogeheten turrah, uit Rajasthan, Jaipur.
Antiekjuwelier de vakzaak van Nederland met eigen goud/zilver ateliers.
Antieke Gouden Sieraden. Antieke Oude Colliers. Antiek Granaat Sieraden. Antieke Zeeuwse Sluitingen. Gouden Fijne Armbandjes kwaliteit. Antieke oude zakhorloges. Gouden zilveren letters-hangers-broches. Antiek en Oud Zilver. Antieke Oude Dasspelden. Edelsteen colliers divers. Antieke gouden Broches. Juwelen Boxen Divers. Alpaca zilver divers.
Oude Juwelen Sieraden Online Verkopen Bij Juwelier Laten Schatten.
Aankoop Art Deco en antieke juwelen. Alle Art-Deco, Antieke of Oude juwelen zowel in Zilver, Goud, Palladium of Platinum kan U aan ons verkopen. Ook gebroken juwelen en / of oude juwelen waar de steentjes uit zijn weten wij te appreciëren.
Juweelwinkel.nl Vintage, antieke en tweedehands sieraden Webshop.
Ook verkopen wij unieke vintage en antieke voorwerpen en objecten. Van alle sieraden hebben wij 1 exemplaar, dat maakt ons uniek! Wekelijks worden er tientallen nieuwe sieraden en juwelen toegevoegd op de webshop. Wij verkopen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.
Van zijkamertje naar winkel in hartje Rotterdam FA. J. VAN MASTRIGT.
Hierdoor kwam er meer ruimte vrij voor de verkoop van oude, antieke en aparte gouden en zilveren voorwerpen en sieraden. De winkel Botersloot 20 is inmiddels één van de weinige winkels in Rotterdam waar u voor deze artikelen, tegen een prijs die meestal de helft is van nieuw, terecht kunt.

Contacteer ons