Resultaten voor antieke juwelen

antieke juwelen
De funny Dutch lady die in India antieke juwelen kocht NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. De funny Dutch lady die in India antieke juwelen kocht. Bernadette van Gelder handelde decennialang in antieke Indiase juwelen en schreef er een naslagwerk over dat volgende week in het Rijksmuseum wordt gepresenteerd.
Antieke sieraden Marktplaats.nl.
Coco-sieraden: voor de mooiste gouden antieke sieraden! In de webshop van coco vindt u een uiteenlopende collectie smaakvolle antieke gouden en zilveren sieraden. Daarnaast ook een uitgebreide verzameling aan zilveren dames en heren sieraden, en zelfs een hoekje met curiosa.
Het Noordeinde: Van Ravenstein van Leijden.
Van Ravenstein van Leijden Antieke Juwelen, diamanten, decoratieve kunst en horloges. Van Ravenstein van Leijden is al meer dan 30 jaar gevestigd op het Noordeinde in Den Haag. De firma is gespecialiseerd in antieke en moderne juwelen en decoratieve kunst.
t Gildehuys van Immerseel Arnhem Oosterbeek voor uw antieke juwelen, antieke sieraden, gebruikszilver, taxaties Home.
Bekijk in onze winkel of online onze uitgebreide collectie juwelen, sieraden, gebruikszilver, kandelaren, bestekcassettes, maar ook complete theeserviezen, tafelaccessoires en miniaturen in zilver. Naast de collectie is de relatie met de klant misschien van nog groter belang voor het succes van t Gildehuys.
Antieke sieraden online bestellen Zilver.nl.
Feiten over antieke gouden juwelen. Het inkopen, taxeren en beoordelen van occasion en antieke juwelen is iets wat je veelal leert door goed te kijken en veel in handen te hebben. Het is niet te leren uit een boek of via lezingen.
Antieke Moderne Juwelen Marij Kaak.
Antieke Moderne Juwelen. Marij Kaak biedt u een steeds wisselende collectie juwelen uit diverse stijlperiodes van Art Deco, Retro tot en met bijzondere eigentijdse sieraden. De collectie bestaat uit ringen, armbanden, oorbellen en colliers geselecteerd met het oog op elegantie, kwaliteit en vakmanschap.
Antieke juwelen Bijoux Horloges 2dehands.be.
Wanneer u opzoek bent naar een originele trouwring uit een antieke periode dan bent u bij Adin op het juiste adres. We hebben namelijk een uit. 8 oktober 2018 1251: Antwerpen. Antieke juwelen kist Sieradendoos. Antieke juwelen kist Sieradendoos In goede staat.
antieke juwelen ANTHONY antique jewellery.
Juweliershuis sinds 1826. Antieke juwelen zilverwerk. S teeds welkom op afspraak. Een rijke geschiedenis. Onze collectie: een impressie. Inkoop en bemiddeling bij verkoop. Cornelia Perquin en Herman Bauer. Tel: 32 03 707.22.32. RPR Antwerpen BTW BE 0475564868. Tekst en beeldmateriaal Anthony bvba.
Vind ANTIEKE JUWELEN op Marktplaats.nl.
antieke guess rugtas juwelen gouden hanger antieke kistjes robijn antieke ketting gouden armband juwelen kistje gouden ring. ANTIEK Een juweel van een nachtkastjemet, marmeren blad en. Een plaatje van een kastje met een marmerenblad erop en een porseleinen binnenkant waar ze vroeger hun po nachtspiegel inzetten echt grandioos om te zien!
Antieke Juwelen Archieven De Gouden Eeuw.
Niet gecategoriseerd Niet gecategoriseerd. Zegel Zegel Ringen. Sieraden naar Periode. Renaissance Renaissance Juwelen. Empire Empire Juwelen. Antiek Antieke Juwelen. Belle Epoque Belle Epoque Juwelen. Art Nouveau Art Nouveau Juwelen. Art Deco Art Deco Juwelen. Retro Retro Juwelen. Vintage Vintage Juwelen.
Steiner Antieke Juwelen in Maastricht De Telefoongids.
Juwelier in Maastricht. Steiner Antieke Juwelen. Eigenaar van dit bedrijf. Steiner Antieke Juwelen in Maastricht. Stokstraat 2, 6211GD, Maastricht. Beoordeel dit bedrijf. Steiner Antieke Juwelen. 043-3256282 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Meer resultaten in de buurt van Maastricht.
Sieraden Meer dan 3000 antieke sieraden.
Toon meer filter opties. Binnen deze categorie bevinden zich alle zilveren en gouden sieraden, welke antiek of occasion zijn. Het aanbod loopt uiteen van armbanden en broches tot aan herensieraden en ringen. Al deze sieraden zijn als nieuw opgemaakt en zijn stuk voor stuk een kwaliteitsproduct.

Contacteer ons