Meer resultaten voor vintage juwelen

vintage juwelen
Vintage Juwelen be creative by Schleiper.
De prijzen op onze website zijn enkel geldig voor online verkoop. Door onze uitgelezen selectie van producten en een efficiënt voorraadbeheer garanderen wij een snelle levering en nemen wij de kosten hiervan voor onze rekening. Wij behandelen uw bestelling vanaf 45.
New vintage TopJuwelen.EU Meents Bakker.
New Vintage staat voor top-horloges en juwelen die een tweede leven vinden bij een nieuwe eigenaar. Noem het occasions, het zijn de vintage stukken van de toekomst. Vind hier uw eigen, persoonlijke collectors item om uw collectie uurwerken of juwelen nog meer glans te geven.
Retro vintage webshops: juwelen.
Al meer dan 30 jaar is Bennies Fifties een begrip in de wereld van fifties jukeboxen, kleding, collectibles en memorabilia. Bij BFF Vintage vind je handgemaakte vintage juwelen met een retro tintje: kettingen, armbanden, oorbellen, ringen en andere leuke creaties.
Het concept Juwelenmakelaar Juwelenmakelaar.
Het is ons doel u zo goed mogelijk te helpen bij het kopen of verkopen van uw occasion, vintage sieraden. Als u langskomt bij een van onze filialen nemen wij de tijd om u zo volledig mogelijk te informeren over onze vintage juwelen en om u te helpen en te adviseren wanneer u een van onze antieke juwelen koopt.
Vintage en retro sieraden online bestellen TopVintage.
En voor al die prinsesjes hebben we bij TopVintage daarom nu super veel vintage sieraden in onze retro boutique. Van kettingen, oorbellen, armbanden en ringen tot broches. Sieraden voor bij iedere outfit en die saaie outfits opleuken, en voor iedere gelegenheid. Sieraden gemaakt volgens de nieuwste technieken en lang mooi zullen blijven, maar wel nog de look en feel hebben van je omas juwelen.
Antieke juwelen.
Unieke collectie zilver. Sieraden en juwelen. Veel van de sieraden behoorden vroeger bij de Nederlandse klederdrachten en zijn gemaakt van fijn filigrainwerk in combinatie met granaat, bloedkoraal of diamant. Maar ook strak vormgegeven Art-Déco sieraden met of zonder briljant zijn in onze collectie te vinden.
Sengers Antieke Juwelen indebuurt Dordrecht.
Over Sengers Antieke Juwelen. Antiekwinkel in onder meer antieke juwelen, zilveren voorwerpen, porselein, kunst en kristal. Meest recent over Sengers Antieke Juwelen. In deze antiekwinkels vind jij je kunstschatten voor in huis. 15 februari 2017. Misschien gaat dat oude kastje bij jou thuis wel zijn zoveelste leven leiden.
Anita Potters Juwelier Antiquair Gespecialiseerd in antieke sieraden.
Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in antieke sieraden. Als iets een goede kwaliteit heeft en een prachtig ontwerp, komt het in de collectie. Daarnaast hebben we ook modern zilver en vintage sieraden. Wij zijn hét adres voor een bijzonder huwelijksgeschenk of geboortecadeau.
Marjan Sterk Fine Art Jewellery Amsterdam.
26 29 oktober 2018. Marjan Sterk is deelnemer aan de New York City Jewelry Watch Show. Meer dan 80 handelaren van over de hele wereld tonen op deze beurs een uitgebreid scala aan antieke en vintage juwelen en horloges. 18 25 november 2018.
Vintage juwelen Valentijnscadeaus voor hem en haar.
20 januari 2011. Vintage juwelen Views: 2010 keer Katheley's.' In de exclusieve online boetiek Katheleys vind je verschillende, exclusieve, stijlvolle en trendy vintage stukken; couture juwelen en accessoires van ontwerpers. Links hanger in hars uitgevoerd door Lanvin in de jaren 70 door Orena, verguld metaal prijs 750 euro.
VintageBox Leuven Juwelen.
Antiekjuwelier de vakzaak van Nederland met eigen goud/zilver ateliers.
Antiek Granaat Sieraden. Antieke Armbanden Goud. Antieke oude zakhorloges. Gouden zilveren letters-hangers-broches. Antiek Oud Zilver. Alpaca zilver divers. Batavier Line goederen. Antiek Jade Oud Jade. Juwelier atelier overig. Diamant testers en divers. Kunst objecten divers. Art-Laqué oude dozen. Laqué juwelen dozen.

Contacteer ons