Meer resultaten voor vintage juwelen

vintage juwelen
New vintage TopJuwelen.EU Meents Bakker.
New Vintage staat voor top-horloges en juwelen die een tweede leven vinden bij een nieuwe eigenaar. Noem het occasions, het zijn de vintage stukken van de toekomst. Vind hier uw eigen, persoonlijke collectors item om uw collectie uurwerken of juwelen nog meer glans te geven.
Het concept Juwelenmakelaar Juwelenmakelaar.
Als u langskomt bij een van onze filialen nemen wij de tijd om u zo volledig mogelijk te informeren over onze vintage juwelen en om u te helpen en te adviseren wanneer u een van onze antieke juwelen koopt. Bent u op zoek naar iets specifieks?
Wat zijn vintage juwelen?
Maar ook kan de term op juwelen van toepassing zijn. Omdat de stijlperiodes voor juwelen tot aan de jaren 50 al benoemd zijn, kan men vintage juwelen dateren van circa 1960 tot 1980. De laatste jaren is de interesse hiervoor enorm toegenomen.
Vintage juwelen Bijoux Horloges 2dehands.be.
Ganik Juwelen juwelen Onze collecties komen uit een combinatie van oude" stijl" en moderne" stijl" met ongebruikelijke patronen. 14 maart 2018 0026: Brussel. Mystic Vintage Ring. Ganik Juwelen juwelen Onze collecties komen uit een combinatie van oude" stijl" en moderne" stijl" met ongebruikelijke patronen.
Spiegelgracht Juweliers is specialist in exclusieve en vintage horloges.
Wij zijn gevestigd in een prachtig pand in het Spiegelkwartier in Amsterdam, op loopafstand van het Rijksmuseum. Onze collectie bevat unieke Tophorloges en Vintage Horloges/Watches, Tweedehands horloges, Occasion horloges, van beroemde horlogemerken, zoals Rolex, Cartier, Omega, Breitling en Patek Philippe.
Bodes Bode juweliers Juwelier Den Haag Juwelier Amsterdam Online Webshop Vintage.
Bodes Bode Juweliers sinds 1950 in s-Gravenhage. Wij zijn een juwelier gespecialiseerd in moderne en vintage juwelen. Onze internationale collectie bestaat uit gouden colliers, armbanden, ringen, oorhangers en manchetknopen gezet met diamant en edelstenen tot zilveren fotolijsten, kandelaren, geboorte geschenken en cadeaus.
Lyppens Lyppens.
Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan favorieten. Van aanzoeksring tot zilveren kandelaar. Het is een unieke zaak, met een reusachtig aanbod van juwelen, broodmandjes, rammelaars en kandelaars en een overvolle etalage met saffieren, granaten, jade, parels, goud en zilver.
Vintage Juwelen Archieven De Gouden Eeuw.
Antiek Antieke Juwelen. Belle Epoque Belle Epoque Juwelen. Art Nouveau Art Nouveau Juwelen. Art Deco Art Deco Juwelen. Retro Retro Juwelen. Vintage Vintage Juwelen. Modern Moderne Juwelen. Zilverwerk op Meesterteken. Baksteen en Middendo. van den Broek. Gerritsen en van Kempen.
Steiner.
Oyster Perpetual 36. show details omega 166.087. show details rolex 1601. show details Omega 166.073. show details rolex 1603. show details tag-heuer 73373. show details breitling 2010. Close Product search. Air King Winn Dixie. Automatic 1972 gold. Bubbleback Erbe Basel.
Adelin De winkel.
A d e l i n. De winkel De collectie Service Locaties. Adelin is een oase van oude gouden schoonheden in hartje Antwerpen. Onze collectie bestaat uit prachtige antieke juwelen, Art Deco meubels en vintage horloges. 2017 Adelin BVBA. Alle rechten voorbehouden.
Maxgoud Vintage.
Maxgoud heeft interesse in het kopen van uw oude gouden merk sieraden. Wij zijn zowel inkoper als verkoper van mooie vintage sieraden. Vintage in de zin van niet-nieuw en toch met een bijzonder ontwerp, van een bijzonder merk of handgemaakt. U ontvangt een eerlijke goudprijs voor uw vintage juwelen.
Cellini Juwelier uit Roermond.
Neem de tijd en bekijk een select aantal stukken uit onze uitgebreide collectie met ringen, armbanden, colliers, oorsieraden en vintage juwelen. Nodigt het uit tot meer? Rozan Langenhorst en haar team heten u graag welkom bij Cellini juwelier in het centrum van Roermond.

Contacteer ons