Meer resultaten voor antieke sieraden

antieke sieraden
Goud inkoop. Meer geld voor uw goud bij Maxgoud Rotterdam: inkoop en verkoop goud en gouden sieraden.
Wij kunnen uw goud inkopen tegen de hoogste dagkoersen daarnaast betalen wij d ure stukken of merksieraden extra uit, edelstenen in sieraden betalen wij extra Geen tijd om langs te komen. Goud per post sturen is ook mogelijk. Armbanden, kettingen, oorbellen, ringen. Trouwringen en verlovingsringen. Gouden, zilveren en platina juwelen. Oorbellen, armbanden en hangertjes. Designer, non-designer en antieke juwelen.
Vintage sieraden en antieke sieraden Aurora Patina.
De art nouveau en jugendstil sieraden zijn vaak wat frivoler dan de art deco. De prachtige vintage sieraden zijn gemaakt van antieke zilver en vaak voorzien van markasietjes en edelstenen als honingkwarts of bloedkoraal, dat in die tijd nog niet beschermd was.
Afghan Art Gallery Handgemaakte antieke sieraden.
Ze zijn al drie generatie bezig met het inkopen in verkopen van mooie antieke juwelen en voorwerpen uit Afghanistan en Aziƫ. Ondanks alle zorg die we aan onze sieraden besteden, moet gerealiseerd worden dat wat we verkopen meestal tweedehands is, hoe kostbaar ze ook zijn scheurtjes, krasjes, gebreken en restauraties zijn niet voldoende om beroep te kunnen doen op een retourregeling, aangezien deze juwelen oud antiek en gebruikte juwelen zijn en dat deze ouderdom slijtage hebben.
Veilinghuis De Jager.
15 per kavel. Wij heten u van harte welkom bij het grootste veilinghuis van Zuid West Nederland, met een jarenlange ervaring op het gebied van Kunst Antiek, Juwelen Porselein en Zilver Collector items. Met een ruime klantenkring van over de gehele wereld, het adres om uw items te laten veilen, zonder inbrengcommissie, dus 0%.
Antieke sieraden verkrijgbaar in de buurt van Utrecht.
Naast antieke sieraden in de buurt van Utrecht beschikt Anita Potters over een groot assortiment zilver en bestek en veel gouden ringen, colliers en hangers met briljanten en diamanten vanaf de Victoriaanse tijd tot Art Deco tot heden. Collectie antieke sieraden.
Juweelwinkel.nl Vintage, antieke en tweedehands sieraden Webshop.
Antieke, vintage en tweedehands sieraden van goud en zilver. Armbanden, ringen, oorbellen, kettingen, hangers, broches en horloges. Ook verkopen wij unieke vintage en antieke voorwerpen en objecten. Van alle sieraden hebben wij 1 exemplaar, dat maakt ons uniek! Wekelijks worden er tientallen nieuwe sieraden en juwelen toegevoegd op de webshop.
Antieke Sieraden Juwelier Kroone.
Antieke sieraden Provincie Friesland De Telefoongids.
Juwelier in Provincie Friesland. Antieke Sieraden in Provincie Friesland. Juwelier in Provincie Friesland wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6 door 12 beoordelingen. In de omgeving. Antieke sieraden in Provincie Friesland. Sorteer op: Relevantie. Vandaag geopend 1. Nu geopend 1. Tweedehands artikelen 1.
Ornamentum-Jewelry.nl Uw adres voor antieke sieraden.
het passende stuk sieraad. Bij ons kunt u terecht voor antieke sieraden, zilver, speelgoed en verzamelobjecten Wij versturen wereldwijd. Europees Ivoren Naaldenhouder. Toevoegen aan wenslijst Product toegevoegd! Dit product staat reeds op uw wenslijst! Geboorte Lepel van ca 1819 Nederlands.
Antieke sieraden Antiek Art 2dehands.be.
Zeeuwse knoop zilveren sieradenset broche ring oorstekers. Zeeuwse knoop zilveren sieradenset broche ring oorstekers Afmeting: broche 3 cm ring 18 mm ringstekers 2cm Conditie: in goede antieke staat, w. 26 maart 2019 1014: Maaseik. Antieke zilveren Bedouin sieraden Jemen tribal ketting.
Antieke sieraden verkopen Juwelier Sengers.
Neem uw antieke sieraden mee naar Sengers in Breda. Met meer dan 10 jaar ervaring in de taxatie, inkoop en verkoop van antieke sieraden kunnen wij heel precies aangeven wat uw antieke sieraden waard zijn. Indien u de antieke sieraden wilt verkopen zullen wij een passend bod uitbrengen.
De funny Dutch lady die in India antieke juwelen kocht NRC.
De funny Dutch lady die in India antieke juwelen kocht. Kunstmarkt Bernadette van Gelder handelde decennialang in antieke Indiase juwelen en schreef er een naslagwerk over dat volgende week in het Rijksmuseum wordt gepresenteerd. 15 november 2017. Negentiende-eeuws tulbandjuweel een zogeheten turrah, uit Rajasthan, Jaipur.

Contacteer ons