Zoeken naar antieke sieraden

antieke sieraden
Veilinghuis De Jager.
15 per kavel. Wij heten u van harte welkom bij het grootste veilinghuis van Zuid West Nederland, met een jarenlange ervaring op het gebied van Kunst Antiek, Juwelen Porselein en Zilver Collector items. Met een ruime klantenkring van over de gehele wereld, het adres om uw items te laten veilen, zonder inbrengcommissie, dus 0%.
Anita Potters Juwelier Antiquair Gespecialiseerd in antieke sieraden.
Als u besluit afstand te doen van uw antieke zilver of sieraden, kunt u ze aan ons verkopen of eventueel ruilen voor iets dat meer bij uw huidige smaak past. Ook zijn wij altijd geïnteresseerd in de inkoop van antieke sieraden en zilveren voorwerpen die in onze collectie passen.
Vintage sieraden en antieke sieraden Aurora Patina.
De art nouveau en jugendstil sieraden zijn vaak wat frivoler dan de art deco. De prachtige vintage sieraden zijn gemaakt van antieke zilver en vaak voorzien van markasietjes en edelstenen als honingkwarts of bloedkoraal, dat in die tijd nog niet beschermd was.
Antieke Sieraden Juwelier Kroone.
Antieke sieraden Provincie Friesland De Telefoongids.
Juwelier in Provincie Friesland. Antieke Sieraden in Provincie Friesland. Juwelier in Provincie Friesland wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6 door 12 beoordelingen. In de omgeving. Antieke sieraden in Provincie Friesland. Sorteer op: Relevantie. Vandaag geopend 1. Nu geopend 1. Tweedehands artikelen 1.
Ornamentum-Jewelry.nl Uw adres voor antieke sieraden.
het passende stuk sieraad. Bij ons kunt u terecht voor antieke sieraden, zilver, speelgoed en verzamelobjecten Wij versturen wereldwijd. Europees Ivoren Naaldenhouder. Toevoegen aan wenslijst Product toegevoegd! Dit product staat reeds op uw wenslijst! Geboorte Lepel van ca 1819 Nederlands.
Martijn Akkerman Activiteiten.
Op dit moment bestudeer en beschrijf ik bepaalde sieraden die tijdens de werkzaamheden aan de Noord-Zuid lijn in Amsterdam op het Damrak en Rokin zijn opgegraven. Uiteindelijk zal dat resulteren in medewerking aan een publicatie in de loop van 2015. Bemiddeling bij aan en verkoop van vooral antieke juwelen is tevens een bezigheid en tenslotte geef ik regelmatig lezingen en voordrachten over juwelen in Nederland en Belgie, Engeland, Australie en Nieuw-Zeeland.
Antieke sieraden verkrijgbaar in de buurt van Utrecht.
Naast antieke sieraden in de buurt van Utrecht beschikt Anita Potters over een groot assortiment zilver en bestek en veel gouden ringen, colliers en hangers met briljanten en diamanten vanaf de Victoriaanse tijd tot Art Deco tot heden. Collectie antieke sieraden.
De funny Dutch lady die in India antieke juwelen kocht NRC.
De funny Dutch lady die in India antieke juwelen kocht. Kunstmarkt Bernadette van Gelder handelde decennialang in antieke Indiase juwelen en schreef er een naslagwerk over dat volgende week in het Rijksmuseum wordt gepresenteerd. 15 november 2017. Negentiende-eeuws tulbandjuweel een zogeheten turrah, uit Rajasthan, Jaipur.
Juweelwinkel.nl Vintage, antieke en tweedehands sieraden Webshop.
Antieke, vintage en tweedehands sieraden van goud en zilver. Armbanden, ringen, oorbellen, kettingen, hangers, broches en horloges. Ook verkopen wij unieke vintage en antieke voorwerpen en objecten. Van alle sieraden hebben wij 1 exemplaar, dat maakt ons uniek! Wekelijks worden er tientallen nieuwe sieraden en juwelen toegevoegd op de webshop.
Antieke Juwelen Diamantcentrum.
Bij het Diamant Centrum in Amsterdam zijn we op de hoogte van verschillende stijlen en stromingen in antieke juwelen en sieraden. Sierlijk ontworpen gouden armbanden uit de jugendstil periode en antieke art deco oorbellen met abstracte vormgeving zijn bijzonder gewild door beleggers.
Sieraden goud taxatie Taxatiebureau Rothuis.
Op zaterdag 3 november 2018 zal Taxatiebureau Rothuis gratis sieradentaxaties verzorgen tijdens het open huis van Notariskantoor Blankestijn te Zelhem. Sieraden hebben vaak een grote emotionele waarde. Met een geoefend oog taxeert hij nieuwe en antieke sieraden. Van een vintage Cartier horloge tot een Colombiaanse smaragd.

Contacteer ons