Zoeken naar verkoop tweedehands sieraden

verkoop tweedehands sieraden
Vijf plekken waar jij je oude gouden sieraden kunt verkopen Juwelista.
Iedereen kan er zijn tweedehands spullen kwijt, en zo ook je oude sieraden. Let erop dat je de sieraden in de juiste rubriek zet, zo is er bijvoorbeeld onder sieraden een speciale antieke sieraden categorie. Maak duidelijke fotos waarop de details van het sieraad te zien zijn, maak ook een foto waarop je het sieraad om hebt zodat een geïnteresseerde de afmetingen beter in kan schatten. Vermeld alles wat je over het sieraad weet en plaats die advertentie. Voordeel van Marktplaats is dat je alles in eigen hand hebt en geen extra kosten kwijt bent. Je verkoopprijs is echt wat je krijgt. Nadeel is dat sommige mensen het niet aan zullen durven om sieraden via Marktplaats te verkopen vanwege alle oplichtingsverhalen die de ronde doen. Daarnaast moet jij als verkoper oppassen voor je eigen veiligheid aangezien het voorgekomen is dat sieradenverkopers via Marktplaats overvallen zijn of er woninginbraak heeft plaatsgevonden naar aanleiding van aangeboden sieraden. Zelf verkoop ik vintage en antieke sieraden voornamelijk op Etsy.
Antieke juwelen.
In één van onze webwinkels www.antiekzilverhuis.nl hebben wij de occasion sieraden van uit de jaren 50 tot heden apart gepresenteerd. Alle sieraden zijn opgemaakt als nieuw en dus in nieuw staat en worden tegen een zeer interessante prijs aangeboden. Bij verscheidene sieraden is de nieuwwaarde ook berekend, zodat voor u duidelijk wordt wat u bespaard.
Antieke sieraden verkopen Juwelier Sengers.
Heeft u antieke sieraden die u wilt gaan verkopen? Neem uw antieke sieraden mee naar Sengers in Breda. Met meer dan 10 jaar ervaring in de taxatie, inkoop en verkoop van antieke sieraden kunnen wij heel precies aangeven wat uw antieke sieraden waard zijn.
Goudhandel Elja Emmen Drenthe inkoop oud goud en zilver.
Er zijn veel mensen die gouden sieraden in de kast hebben liggen, die kapot of versleten zijn en daarom niet meer worden gedragen. Dat is zonde, want goud is een waardevast edelmetaal. Oud goud wordt gesmolten en weer gebruikt om nieuwe sieraden en andere producten van te maken.
Inkoop De Slag: Sieraden, horloges en trouwringen Drachten e.o.
Oude en/of kapotte sieraden liggen soms jarenlang in de kast. Wij betalen voor occasions of sloopgoud hoge prijzen en kunnen met u direct contant afrekenen. Wanneer u oud goud bij De Slag aanbiedt, wordt het goud eerst getest en het karaat-gehalte bepaald.
Used Products Eindhoven Horloges Sieraden.
Bij Used Products Eindhoven kunt u uiteraard ook veilig en vertrouwd al uw gouden en zilveren sieraden, munten of andere objecten verkopen of aanbieden met onze unieke terugkoop optie. Wij betalen altijd een marktconforme prijs en we kunnen u ook helpen met diamanten en merk horloges.
Goud inkoop en verkoop in Arnhem NOER juwelier.
Wij hebben naast onze winkel ook een groothandel voor 21 karaat gouden sieraden. Wij importen sieraden uit verschillende landen zoals Dubai/ India/ Singapore/italie. Door ons assortiment zelf in te kopen hebben we zeer grote collectie tegen concurrerende prijzen. Wat kopen wij in.:
bol.com gaat nu ook sieraden verkopen update Emerce.
Winkeliers kunnen hun assortiment online beschikbaar stellen aan ruim 45, miljoen klanten in Nederland en België. Schaeffer ziet de verkoop niet als een aanval op de branche, maar denkt dat het eerder een geschenk is. Omdat wij onze winkel voor sieraden en horloges openstellen voor andere winkeliers, kunnen zij daarmee hun bereik in één klap enorm vergroten. Tweedehands sieraden zijn vooralsnog niet te koop via bol.com vanwege de kwaliteitseisen.
Spiegelgracht Juweliers is specialist in exclusieve en vintage horloges.
Wij zijn gevestigd in een prachtig pand in het Spiegelkwartier in Amsterdam, op loopafstand van het Rijksmuseum. Onze collectie bevat unieke Tophorloges en Vintage Horloges/Watches, Tweedehands horloges, Occasion horloges, van beroemde horlogemerken, zoals Rolex, Cartier, Omega, Breitling en Patek Philippe.
Speurders.nl tweedehands en nieuwe producten kopen en gratis verkopen.
Sieraden en Accessoires. Sport en Fitness. Telecom en GSM. Tickets en Kaartjes. Vakantie en Vrije tijd. Verzamelen en Hobby. Watersport en Boten. Woningen te huur. Woningen te koop. Zaken en Transacties. Bekijk ze nu! Voordelige tweedehands motoren. Snel je auto verkopen?
Inkoop oude sieraden Rotterdam Eldorado Juweliers Rotterdam.
Als sinds 1977 houden wij ons bezig met de in en verkoop van sieraden. Het is zelfs mogelijk sieraden in te ruilen. U kunt bij Eldorado altijd rekenen op de actuele dagkoers. Op deze manier ontvangt u gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw gouden sieraden.
Juweelwinkel.nl Vintage, antieke en tweedehands sieraden webshop.
Alle sieraden zijn uniek en er is er maar 1 op voorraad. Meer dan 1000 verschillende vintage, antieke en tweedehands sieraden van goud en zilver met wekelijks een nieuw aanbod van verschillende sieraden en horloges. Witgouden Retro ring gezet met diamant en robijn.

Contacteer ons