Resultaten voor verkoop tweedehands sieraden

verkoop tweedehands sieraden
Antieke sieraden verkopen of laten taxeren.
En door onze grote voorraad in de winkel hebben we goed inzicht in de actuele waarde van uw oude en antieke sieraden en juwelen. Het is ook mogelijk om sieraden die u zelden meer draagt bij ons in te ruilen.
Inkoop sieraden Potma Edelmetaal.
Potma edelmetaal, gespecialiseerd in inkoop van goud, platina, zilver en briljant vertelt we u graag waar u bij de verkoop van sieraden op moet letten en wat de verkoop oplevert. We kopen een enkele gouden ring, maar in principe ook complete erfenissen en zelfs totaal beschadigde juwelen.
Juwelier Scheich Juwelier Groningen.
Juwelier Scheich is onbetwist de specialist als het gaat om gouden sieraden. We hebben altijd een wisselende collectie sieraden op voorraad bestaande uit meer dan drieduizend verschillende modellen. Wij verkopen onze bijzondere sieraden al meer dan zestig jaar aan onze trouwe clienten uit heel Nederland.
Gouden Sieraden voor spotprijzen!
Hier kunt u uw gouden sieraden belenen en ontvangt u direct contant geld in ruil voor uw gouden sieraden. LET OP: Sieraden van boven de 500, euro zijn in verband met uw en onze veiligheid niet aanwezig in onze winkel.
Juwelenmakelaar uw webshop voor sieraden en juwelen.
Bij Juwelenmakelaar worden de mooiste occasion sieraden verkocht en voor uw versleten of kappote gouden sieraden bieden altijd de hoogste prijs. Ook kunt u unieke occasion sieraden en horloges verkopen via Juwelenmakelaar. U bent hier op het juiste adres voor tweedehands ringen, colliers, oorbelllen, armbanden, hangers, broches, broche en hanger, sieraden sets en gebruiksvoorwerpen.
Beoordelingen Juwelenplein.
Pieter Jacobs Juwelier heeft jarenlange ervaring op het gebied van inkoop van gouden en andere sieraden. Dit kunnen antieke juwelen of unieke stukken zijn, of sieraden, horloges etc. Pieter Jacobs Juwelier kan een sieraad op waarde taxeren en u ontvangt direct contant geld.
Scorpione horloges, sieraden en accessoires juwelier maastricht.
Inkoop De Slag: Sieraden, horloges en trouwringen Drachten e.o.
Oude en/of kapotte sieraden liggen soms jarenlang in de kast. Wij betalen voor occasions of sloopgoud hoge prijzen en kunnen met u direct contant afrekenen. Wanneer u oud goud bij De Slag aanbiedt, wordt het goud eerst getest en het karaat-gehalte bepaald.
Goudhandel Elja Emmen Drenthe inkoop oud goud en zilver.
Er zijn veel mensen die gouden sieraden in de kast hebben liggen, die kapot of versleten zijn en daarom niet meer worden gedragen. Dat is zonde, want goud is een waardevast edelmetaal. Oud goud wordt gesmolten en weer gebruikt om nieuwe sieraden en andere producten van te maken.
Antieke sieraden verkopen Juwelier Sengers.
Neem uw antieke sieraden mee naar Sengers in Breda. Met meer dan 10 jaar ervaring in de taxatie, inkoop en verkoop van antieke sieraden kunnen wij heel precies aangeven wat uw antieke sieraden waard zijn. Indien u de antieke sieraden wilt verkopen zullen wij een passend bod uitbrengen.
De Goudshop Juweliers.
Sinds 1987 is de Goudshop op de Korte Poten 4 al uw vertrouwde adres in Den Haag voor particuliere in en verkoop van vooral gouden en zilveren sieraden. Tevens voeren we enkele merkcollecties in onze uitgebreide sieradencollectie. U vindt bij ons een grote collectie handgemaakte gouden en zilveren sieraden met edelstenen eigen import.
Antieke sieraden verkopen of taxeren, of uw oude sieraden verkopen.
Heeft u geen antieke sieraden, maar wel goud, zilver of diamant? Argentum Aurum is aangesloten bij de Beurs voor Diamanthandel en een gekwalificeerd taxateur van goud en zilver. Ook kunt u bij Argentum Aurum terecht voor de verkoop van horloges en speciale munten.

Contacteer ons