Algemeen

3 onmisbare accessoires voor een festival

festival

Festivals bezoeken, eindelijk kan het weer! Heb je tickets kunnen scoren voor een leuk festival? Dan hoef je alleen nog je outfit en accessoires te regelen. In dit artikel lees je 3 onmisbare accessoires die je deze zomer nodig hebt!

Maak je outfit af met een enkelbandje

Een enkelbandje zorgt voor het echte zomerse gevoel. Daarbij is een enkelbandje echt de trend van 2022. Een enkelbandje zilver past goed bij elke outfit, omdat het een neutrale kleur is. Ook is een zilver enkelbandje de beste keuze als je snel allergische reacties hebt. Nep zilver of goud zorgt dan voor irritatie van de huid. Je kunt kiezen voor een basic enkelbandje of juist een erg opvallend enkelbandje. Kies je voor een opvallend enkelbandje? Zorg er dan voor dat je outfit iets meer basic is. Zo wordt je outfit niet te druk. Daarnaast is het belangrijk dat je enkelbandje past bij je andere sieraden, zoals je armbanden en oorbellen. Je laat je enkelbandje extra opvallen als je er lage slippers of schoenen bijdraagt.

Telefoonkoord of klein tasje

Tijdens een festival wil je niet een te grote tas meenemen. Een festival kan een aantal uren duren en een tasje kan dan vervelend gaan voelen of schuren. Je kunt hierdoor ook minder goed dansen. Bovendien mag je toch niet veel dingen meenemen naar het festival. Bijvoorbeeld flessen deo zijn vaak verboden bij een festival. Kies daarom liever voor een klein tasje of alleen een telefoonkoord. Met een telefoonkoord kan je makkelijk je telefoon bij je dragen als je een jurkje of outfit aan hebt zonder zakken. Een ander voordeel hiervan is dat door het koord minder snel je telefoon gestolen zal worden. Wil je toch kleine dingen mee? Neem dan een leuk klein tasje mee. Zorg ervoor dat het tasje goed past bij je outfit.

Koop een festivalmuntjeshouder

Heb je tijdens festivals overal en nergens muntjes zitten? Vind je zelfs na het festival muntjes dat je niet hebt gebruikt? Wat zonde! Daarom is deze uitvinding echt ideaal. Met een festivalmuntjes houder kan je makkelijk je muntjes bewaren. Je kunt de festivalmuntjes houder makkelijk opbergen met je sleutelhanger. De muntjes kan je één voor één uit de festivalmuntjes houder halen. Je kunt er in totaal 40 festivalmuntjes in bewaren. Kan je niet op tijd een festivalmuntjeshouder aanschaffen? Dan kan je ook zelf simpel een muntjes zakje maken om je munten overzichtelijk te bewaren.

Nu alleen nog je outfit klaarleggen én je bent klaar voor het festival. Veel plezier!

 

Deze artikelen zijn ook leuk!