Algemeen

Met een haartransplantatie krijg je weer een hele mooie bos haar

Als je niet van jezelf een mooie volle bos haar hebt dan kun je daar wel flink van balen. Je kunt er gelukkig wel wat aan doen maar dat zal je dan niet vanzelf afgaan. Gelukkig zijn er mensen die wel verstand hebben van hoe jij wel weer een mooie volle bos met haar kan krijgen en jou daar dan ook graag mee willen helpen. Laat je dan ook eens goed adviseren en informeren over de opties waar je voor in aanmerking kan komen zodat ook jij weer een mooie volle bos haar hebt.

Waar laat je een haartransplantatie uitvoeren?

Een haartransplantatie kun je niet overal laten uitvoeren, je moet dan wel naar een gespecialiseerde arts toe die weet wat hij moet doen. Een haartransplantatie is niet iets wat je zomaar kunt laten doen, je moet wel weten wat je ermee wilt bereiken en wat de risico’s zijn ervan. Zoals alle behandelingen heeft het voor- en nadelen die je goed moet overwegen voordat je eraan begint. Een arts kan jou daar alles over vertellen tijdens een consult.

Laat je goed informeren over de behandeling

Voordat je aan een haartransplantatie begint is het aan te raden dat jij je eerst goed laat informeren over wat wel en niet kan. Jouw gewenste resultaat is misschien wel niet mogelijk en dan moet je toch met de arts erover praten wat dan wel haalbaar is. Je moet van tevoren zorgen dat je weet wat er gaat gebeuren en zodat je weet wat je kunt verwachten.

Wat gebeurt er bij een haartransplantatie?

Bij een haartransplantatie wordt er haar op een goede plek weggehaald en dat wordt dan weer op een andere plaats geplaatst zodat het daar kan gaan groeien. Op die manier kan er haar gaan groeien op de plaats waar het nu nog niet groeit. Dat is de bedoeling van een haartransplantatie dat het goede haar verplaatst wordt naar de plek waar geen haar groeit.

Doet een haartransplantatie pijn?

Het is een goede vraag of een haartransplantatie pijn doet, gelukkig wordt het verdoofd en zal je van de pijn niks voelen. Het enige wat een beetje pijn kan doen dat is de verdoving die je krijgt maar daarna zal dat gevoel snel wegtrekken. Als je bang bent voor de pijn dan kun je dat het beste met de arts overleggen, hij zal dan zorgen dat jij je op je gemak voelt en niet bang hoeft te zijn.

Praat tegen de arts

Als je allemaal twijfels hebt en angsten hebt dan kun je altijd met de arts praten over waar je tegenaan loopt. Je kunt dan aangeven wat je angsten zijn en de arts zal jou dan zoveel mogelijk adviseren over hoe je ervoor kunt zorgen dat je er minder last van hebt. Een arts zal er altijd voor zorgen dat de behandeling voor jou prettig is, hij zal je op de hoogte houden van wat hij gaat doen zodat jij ook weet wat je kunt verwachten.

Deze artikelen zijn ook leuk!