Algemeen

Waarom filler behandelingen beter zijn dan je denkt

filler behandelingen

Fillers zijn de laatste jaren enorm populair geworden en niet zonder reden. Ze zijn immers een makkelijke en veilige manier om rimpels te verminderen, volumeverlies te corrigeren of om je lippen op te vullen. Toch heerst er nog vaak een taboe rondom deze behandelingen. Veel mensen zijn bang voor een ‘onnatuurlijk’ resultaat of voor complicaties. In deze blog leg ik uit waarom filler behandelingen beter zijn dan je denkt.

Niet alleen voor rimpels

Veel mensen denken dat fillers alleen bestemd zijn voor de behandeling van rimpels. Maar fillers zijn zoveel meer dan dat. Zo kunnen fillers ook gebruikt worden om bijvoorbeeld neuscorrecties zonder operatie uit te voeren, vermoeide onderoogleden te behandelen of om het gezicht te verjongen. Het is dus een multifunctionele behandeling die veel meer kan doen dan alleen rimpels verminderen.

Natuurlijk resultaat

Een veelgehoord argument tegen filler behandelingen is dat het resultaat onnatuurlijk zou zijn. Maar niets is minder waar. Een ervaren cosmetisch arts weet precies hoeveel filler er gebruikt moet worden voor een natuurlijk resultaat. Het is belangrijk dat je voor een goede kliniek kiest waar alleen ervaren artsen werken, zodat je zeker weet dat je met een natuurlijk resultaat de deur uit loopt.

Weer veilig

Veel mensen zijn bang voor complicaties bij het gebruik van fillers. En natuurlijk is het belangrijk dat er voorzichtig met de behandeling wordt omgegaan. Maar de fillers van tegenwoordig zijn veel veiliger dan die van een aantal jaar geleden. De fillers worden steeds verder ontwikkeld en er wordt steeds meer geïnvesteerd in veiligheidsonderzoek.

Snelle behandeling

Een groot voordeel van filler behandelingen is dat het een snelle behandeling is. De meeste behandelingen duren tussen de 30 en 60 minuten en je kunt na de behandeling direct terug naar je dagelijkse bezigheden. Je ziet ook snel resultaat, wat zeker bij drukke mensen als voordeel wordt gezien.

Langdurig resultaat

Tenslotte is het resultaat van een filler behandeling langdurig. De meeste fillers hebben een houdbaarheid van ongeveer 12 maanden, en sommigen zelfs langer. Dit betekent dat je niet om de paar maanden terug naar de kliniek hoeft, maar dat je lang van het resultaat kunt genieten.

Conclusie

In deze blog heb ik laten zien waarom filler behandelingen beter zijn dan je denkt. Niet alleen zijn ze een makkelijke en veilige manier om rimpels te verminderen, maar ze zijn ook multifunctioneel, zorgen voor een natuurlijk resultaat, zijn veilig en hebben een langdurig resultaat. Het is belangrijk dat je voor een goede kliniek kiest waar alleen ervaren artsen werken, zodat je zeker weet dat je met een natuurlijk resultaat de deur uit loopt. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: www.facelandclinic.com.

 

Deze artikelen zijn ook leuk!