Sieraden

Een Rolex Day Date samenstellen doe je als volgt

Rolex Day Date

Ben jij van plan om op korte termijn op zoek te gaan naar een Rolex Day Date? Dan is het aan te raden om van tevoren dit artikel goed door te nemen. We zullen hieronder namelijk kort stilstaan wat jij allemaal kunt samenstellen als je een dergelijk horloge wilt. Hierdoor weet je zeker dat je een horloge zult aanschaffen die voldoet aan jouw persoonlijke wensen en eisen. Heb jij naar aanleiding hiervan nog additionele vragen? Neem dan contact op met een specialist zodat je een goede keuze gaat maken. Het aanschaffen van een Rolex Day Date is immers een dure aangelegenheid.

Een Rolex Day Date? Kies als eerst de kleur van de band

Als je hebt besloten dat je een Rolex Day Date wilt gaan aanschaffen, is het goed om als eerst naar de kleur van de band te gaan kijken. Hierbij ligt de voorkomendste keuze bij een drietal kleuren, namelijk goud, zilver en een rosé kleur voor de vrouwen. Benieuwd hoe de Day Date eruit ziet met deze kleuren? Op het internet kun je diverse inspiratiebronnen vinden die je precies laten zien hoe ze eruit zien. Hierdoor kun jij makkelijk een keuze maken welke kleur het beste bij jou als persoon past.

Stel vervolgens de wijzerplaat samen

Als je een mooie kleur hebt gevonden voor je horloge is het vervolgens taak om te gaan kijken naar een wijzerplaat die je kunt samenstellen. Ben jij bijvoorbeeld iemand die van een chic horloge houdt? Dan is het aan te raden om voor een zwarte wijzerplaat te kiezen, terwijl als je een iets uitdagendere kleur wilt je kunt kiezen om een groene wijzerplaat te kiezen. Benieuwd hoe de wijzerplaten passen bij het horloge die jij in gedachten hebt? Op het internet kun je diverse afbeeldingen zien van de Rolex Day Date met de wijzerplaat die jij in gedachten hebt. Zo weet je zeker dat je een goede keuze zult maken.

Een rand uitkiezen als extra

Over het algemeen zie je niet vaak dat mensen nog besluiten om een custom made rand uit te kiezen, maar het is bijvoorbeeld mogelijk om een extra rand uit te gaan kiezen bij je Rolex. Hierbij kun je bijvoorbeeld een Rainbow rand kiezen. Let op, deze optie verhoogt de prijs van een Rolex enorm en daarom zie je ook dat het niet vaak wordt gedaan. Benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? Raadpleeg dan een expert en vraag de additionele kosten die komen kijken als je besluit een dergelijke rand erbij te willen hebben.

Opbergen in een mooi doosje

Over het algemeen zul je vaak je horloge dragen, maar er zijn ook situaties denkbaar waarbij je jouw Rolex Day Date even af wilt doen. In dergelijke gevallen is het aan te raden om een doosje te kopen waar je jouw horloge in kunt doen. Wist je bijvoorbeeld dat er ook boxen zijn waar je je jouw horloge in kunt doen en dat jouw horloge dan automatisch oplaadt? Dit zorgt ervoor dat je altijd een horloge hebt die werkt en dat is natuurlijk wel erg prettig.

Deze artikelen zijn ook leuk!