Sieraden

5 tips om geld te verdienen met sieraden verkopen

sieraden verkopen

Iedereen wil naast zijn werk of studie graag wat extra geld verdienen. Maar je wilt geen extra baan of iets doen waardoor je veel meer aan het werk bent. Je wilt iets erbij doen wat je in verhouding meer geld op levert per uur dan je baan en het liefst ook nog iets wat je leuk vindt. Iets wat je handig kan doen is spullen verkopen, hiermee kan je wanneer je veel verkoopt in een korte tijd veel geld krijgen. In deze blog geven we je vijf tips over hoe ook jij geld kan verdienen met het verkopen van sieraden.

Wees creatief met welke sieraden je verkoopt

Wanneer je veel sieraden hebt en er veel zijn die je niet meer draagt kan je daar natuurlijk wat van verkopen. Het probleem is alleen dat je dan vaak snel door je voorraad heen gaat. Een andere manier om sieraden te kopen is door ze goedkoop in te kopen (in bulk of uit een goedkoop land) en deze door te verkopen. Als je het leuk vindt, zou je ook zelf sieraden kunnen maken en deze kunne verkopen. Dat kost je wel wat meer tijd, maar je kan er ook veel mee verdienen.

Vind de juiste plek om te verkopen

Wanneer je sieraden gaat verkopen kies dat de juiste plek om dit te doen. Wanneer je het puur als hobby of kleine bijverdienste doet, is het niet aan te raden om hier een website voor te maken. Je kan er dan beter voor kiezen om dit bijvoorbeeld via social media te doen. Wanneer je eenmalig wat wilt bij verdienen kan je ook je sieraden verkopen op een markt of via websites die sieraden opkopen.

Zorg voor goede foto’s

Wanneer je sieraden wilt verkopen via bijvoorbeeld social media is het belangrijk dat je er goede foto’s van maakt. Met kleding en accessoires is het belangrijk dat iets er mooi uit ziet. Het is dan ook zonde om slechte foto’s te gebruiken voor de mooie sieraden die je verkoopt. Hierdoor zul je namelijk minder snel kopers vinden.

Blijf volhouden

Wanneer je meer dan een klein beetje geld wilt verdienen met sieraden verkopen zal dit lastiger zijn dan wanneer je eenmalig een keer iets verkoop. Als dit het geval is moet je vooral volhouden. Je zult niet in een keer veel gaan verkopen, maar als je lang genoeg je best doen komt er vanzelf een kantelpunt, waarna het opeens vanzelf gaat!

Deze artikelen zijn ook leuk!